HTML

Egy liba és egy malac

avagy Bucifejek felforgatják a környezetüket ...

Liba és Malac

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

  • ritucci: @StudioArt Photography: Ááá, nem volt életlen a maci tökéletes :-) de tényleg már ez a legkevesebb... (2012.01.05. 18:10) Óvodai fotózás
  • IAdri: Nagyon édes a kis lurkó és a nagylány!! :) Puszi nektek (2011.10.24. 11:17) Tudományok
  • IAdri: :))))))))))))) csúcs szuper képek!!! (2011.10.24. 11:15) Pillanatképek
  • Ildi-go: Én azt hittem először, hogy Nóri képét keverted ide. (2011.10.19. 22:22) Keljfeljancsi
  • Ildi-go: Te jó ég! :D (2011.10.19. 22:20) Nem, én sohasem ...

Fiatal futballista reménység apró testi hibával

2011.09.18. 08:18 ritucci

Az van, hogy a csípőszűrésnél megállapították, hogy a fiatalember bal csípője kicsit alulfejlett. Doktornő győzködött, hogy higgye el anyuka, tényleg csak egy icipicit, épphogy, hangyányit ... na ez felettébb gyanús. Mindenesetre, most kisszékkel a lába között közlekedik, így már tényleg úgy néz ki, mint egy fáradt öregember ...
    ilyen volt                                     és ilyen lett:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Október 7-én kell visszamennünk újabb kontrollra és remélem, minden rendben lesz, mert a futballkarriert semmiképpen sem szeretném kockáztatni. Még nem is írtam, hogy milyen szorgalmasan edz a fiatalember. Folyamatosan gyakorolja a cselezéseket és a 11-es rúgásokat, de a legjobb már a fejelésben. Kétszer már úgy lefejelt engem is, hogy sajgott az orrom. Lehet, hogy nem a legjobb kezekben van nálam az edzésprogramja, de mondom neki, hogy a fejeléssel már Zidane-nak is problémája akadt, így helyezze a hangsúlyt a lábgyakorlatokra. Azt hiszem, átadom Azuramnak a sportra nevelési részt és ha az sem válik be, akkor Egervári Sándorhoz fordulok. Egyébként nagyon szorgalmas, mert szabadidejében is erősítő gyakorlatokat végez, igaz, ott inkább a box technikákra helyezi a hangsúlyt. Már többször KO-val győzött, végzett saját magával.
Szóval, még nem adtuk fel, hogy a futballválogatott oszlopos tagja legyen ...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ritucci.blog.hu/api/trackback/id/tr753235302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mijujenavi 2011.09.20. 07:33:15

Biztos vagyok benne,hogy teljesen rendbe jön!
Juditkámmal mi is így kezdtük és ma ő a legsportosabb az öt lány közül! Épp a minap jegyezte meg valaki,hogy "egész jól focizik-ahhoz képest, hogy lány"...Nem csak mint büszke szülő, mondom, de tény,hogy ügyesen sportol, tavaly ötödikes volt és megnyerte az atlétika versenyt a suliban a felsősök között.(nyolcadikosok is indultak) :) Nem mellesleg kézilabdázik, mint kapus. Remélem ez nektek is bátorítás.:)
üdv.:Márti

ritucci 2011.09.20. 08:41:26

@mijujenavi: ez bíztató, köszi :-)
Gratulálok az ügyes lánykához!
süti beállítások módosítása