HTML

Egy liba és egy malac

avagy Bucifejek felforgatják a környezetüket ...

Liba és Malac

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

  • ritucci: @StudioArt Photography: Ááá, nem volt életlen a maci tökéletes :-) de tényleg már ez a legkevesebb... (2012.01.05. 18:10) Óvodai fotózás
  • IAdri: Nagyon édes a kis lurkó és a nagylány!! :) Puszi nektek (2011.10.24. 11:17) Tudományok
  • IAdri: :))))))))))))) csúcs szuper képek!!! (2011.10.24. 11:15) Pillanatképek
  • Ildi-go: Én azt hittem először, hogy Nóri képét keverted ide. (2011.10.19. 22:22) Keljfeljancsi
  • Ildi-go: Te jó ég! :D (2011.10.19. 22:20) Nem, én sohasem ...

Nóra sziporkázik

2012.02.07. 22:05 ritucci

Az utóbbi időben a kisasszony ontja magából a beszólásokat. Gyorsan néhányat rögzítek, mielőtt elfelejteném.

A nagy korcsolyaőrületben természetesen az EB-t sem hagyhattuk ki. Nekem a régi szép időket hozta vissza, mikor még csak egy csatorna volt és anyukámmal néztük a versenyeket és a gálákat. Hát most az én kis libuskámmal nézhettem, akinek nagyon tetszett, igaz, ő még a gyorskorcsolyát is tátott szájjal nézte, mindegy neki, hogy mi, csak jég legyen. Aztán egyik nap megkérdezte tőlem, hogy anya, a korcsolyás nénik miért ciciben és bugyiban korcsolyáznak? Olyan meztelenek! Még szerencse, hogy nem kell tüllben vinnem az edzésre :-)

DSC09971.jpg

Már egy ideje bevezettünk egy új szokást magunknak esténként. Lefekvés előtt van a mi nagy ölelésünk. Lakás valamelyik pontján (ez éppen az aktuális hangulatunk függvénye) az ölembe ül és szorítjuk egymást. Ilyenkor szokta a fülembe duruzsolni, hogy mennyire szeret engem, meg a családot, meg mindenkit. Imádom! Aztán az egyik este közölte azt is, hogy neki annyira hiányzik Kati mama, majd kisvártatva megszólalt anya, úgy hiányzom magamnak! Upsz, ez kijózanított :-)

De a legjobb az volt, hogy tegnap azt mondja anyósomnak: Mama, úgy simogatnak a szavaid! Micsodaaa??? Ezt honnan veszi? Most mondhatnám, hogy Azurammal mi már csak így beszélgetünk, de nem akarok ekkorát lódítani ...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ritucci.blog.hu/api/trackback/id/tr964076537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása