HTML

Egy liba és egy malac

avagy Bucifejek felforgatják a környezetüket ...

Liba és Malac

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

  • ritucci: @StudioArt Photography: Ááá, nem volt életlen a maci tökéletes :-) de tényleg már ez a legkevesebb... (2012.01.05. 18:10) Óvodai fotózás
  • IAdri: Nagyon édes a kis lurkó és a nagylány!! :) Puszi nektek (2011.10.24. 11:17) Tudományok
  • IAdri: :))))))))))))) csúcs szuper képek!!! (2011.10.24. 11:15) Pillanatképek
  • Ildi-go: Én azt hittem először, hogy Nóri képét keverted ide. (2011.10.19. 22:22) Keljfeljancsi
  • Ildi-go: Te jó ég! :D (2011.10.19. 22:20) Nem, én sohasem ...

Május, a mumus

2012.06.12. 10:11 ritucci

Bátran kijelnethetem, hogy a május volt mindig is a kedvenc hónapom és nem csak azért, mert gyönyörű a természet, ekkor van a névnapom és a többi és a többi. Hanem valahogy mindig úgy éreztem, hogy vége a téli prüszkölésnek, és jön a nyár, napfény, tisztulás.
Na, mióta gyerekeim vannak, rá kellett jönnöm, hogy mindez nem így van. Nem értem, miért, de eddig minden májusban beteg volt Nóri, most meg mind a két kölök. Kezdte Nóri egy éjszakai hányásos köhögőrohammal, majd jött a torokfájás. Persze a jól bevált módszerekkel pikk-pakk kikezelem, de ott a para, hogy ne kapja el a kismalac. Hát, elkapta. Ráadásul megspékelte egy jó kis ótvarral, amiről gőzöm sincs, hogyan szerezte. Nóri is volt ótvaros, de vele még jártunk babaúszásra, így adott volt a válasz, hogy honnan jött, de ezt a kismajmot már nem viszem ilyen helyre, tejben-vajban fürösztöm, hogy honnan az égből kapta el, nem tudom, de nagyon egy makacs és macerás cucc. Aztán mikor jobban lett a pici, Nóra újra belehúzott egy jó kis köhögésbe. Ezek úgy passzolgatják a vírusokat, hogy még Messi is megirigyelheti. Végül a második menet Nóránál egy 24 órás betegség lett szerencsére, mert ráadásul mindezt a balett vizsga előtt tudta produkálni, és kétségbe voltam esve, hogy ki kell majd hagynunk.

És íme a kis taknyos, ótvaros malackám (azért van így lekötözve, mert brutál gyorsan terjed az ótvar, ha valaki nem ismerné) és a cseppet sem betegnek látszó libám, aki előző éjszaka szanaszét köhögte magát ...DSC_0989.JPG DSC_1002.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ritucci.blog.hu/api/trackback/id/tr524577217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása