HTML

Egy liba és egy malac

avagy Bucifejek felforgatják a környezetüket ...

Liba és Malac

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

  • ritucci: @StudioArt Photography: Ááá, nem volt életlen a maci tökéletes :-) de tényleg már ez a legkevesebb... (2012.01.05. 18:10) Óvodai fotózás
  • IAdri: Nagyon édes a kis lurkó és a nagylány!! :) Puszi nektek (2011.10.24. 11:17) Tudományok
  • IAdri: :))))))))))))) csúcs szuper képek!!! (2011.10.24. 11:15) Pillanatképek
  • Ildi-go: Én azt hittem először, hogy Nóri képét keverted ide. (2011.10.19. 22:22) Keljfeljancsi
  • Ildi-go: Te jó ég! :D (2011.10.19. 22:20) Nem, én sohasem ...

Nóri halmoz és gyűjt

2008.04.17. 14:09 ritucci

Először is köszönöm a kommenteket, emileket és telefonokat. Nem is gondoltam, hogy ilyen sokan fogtok bátorítani, hogy folytassuk, hááát igyekszünk ... (Csabi, te rosszcsont vagy!)

Pelenkázás közben Nóri tekereg és a körülötte lévő dolgokat elkezdi begyűjteni. Régebben egy tubust kinézett magának, megkaparintotta, majd a kupakját kezdte el rágni. Újabban azonban előtört belőle a mohóság, amint megszerez egy krémet, már nyúl is a másikért. Ha az összeset bekebelezte, jön a tiszta pelenka, törlőkendő, majd a különböző fedelek, kupakok ... Persze játékokat is odakészítettem gondosan, de rájuk sem bagózik. Szerintem ilyenkor indul fejlődésnek a női kíváncsiság és a megszerzési vágy :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Állítólag ez még rosszabb lesz, mikor már ül és járkál, mert szinte röptében kell a pelenkát felcsalni a gyerekre ... huuu nem tudom, már most sem könnyű. (Lehet, hogy Dóri barátnőmnek van igaza, aki olyan pelenkázót vett (hely hiányában) ahol csak a gyerek fér el rajta.)

Mi lesz ha elkezdi rámolni az egész lakást?

A múltkor meglátogatott egy barátnőm 10 hónapos, tüneményes kisfiával, aki akkor még négykézláb közlekedett/száguldott a lakásban. Boti egy pillanat alatt magára rántotta a kenyérpirítót, utolsó pillanatban kaptuk el, mielőtt a fejére zuhan. Nem is gondoltam, hogy veszélyes helyen lehet, de a gyerekek mindent megtalálnak. Hogy fogok erre felkészülni? Habár anyukám szerint nem minden gyerek pakolós, de Nórinál úgy látom, ez egy nagyon izgalmas elfoglaltság.

Azt hiszem, lassan bányászhatom elő a kölcsön járókánkat a pincéből :-)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ritucci.blog.hu/api/trackback/id/tr85429926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása