HTML

Egy liba és egy malac

avagy Bucifejek felforgatják a környezetüket ...

Liba és Malac

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

  • ritucci: @StudioArt Photography: Ááá, nem volt életlen a maci tökéletes :-) de tényleg már ez a legkevesebb... (2012.01.05. 18:10) Óvodai fotózás
  • IAdri: Nagyon édes a kis lurkó és a nagylány!! :) Puszi nektek (2011.10.24. 11:17) Tudományok
  • IAdri: :))))))))))))) csúcs szuper képek!!! (2011.10.24. 11:15) Pillanatképek
  • Ildi-go: Én azt hittem először, hogy Nóri képét keverted ide. (2011.10.19. 22:22) Keljfeljancsi
  • Ildi-go: Te jó ég! :D (2011.10.19. 22:20) Nem, én sohasem ...

Zord idő

2008.08.05. 15:15 ritucci

A nyaralásból nem lett semmi, azaz a rossz idő miatt őszelésbe csaptunk át. (Kifogtuk az egész nyár két legpocsékabb hetét). Sebaj, így is jól éreztük magunkat, és íme egyike azon kevés képnek, amit lenge öltözetben - egyet jelent pucérkodással - készíthettünk.
A többi képet elnézegetve, vagy sapkában és kardigánban, vagy duplapulcsiban és harisnyában + vastag naciban szerepel a kiscsaj. Mindig jól fel kellett öltöztetni ahhoz, hogy amint elállt az eső, gyorsan kirakhassuk az udvarra, nehogy az egész nyaralást egy házban gubbasztva töltse.

Először Blanka barátnőjénél nyaralt, aki ugye 3 héttel idősebb Nórinál, már 2 cuki foga van és folyamatosan dumcsizik, de nem csak úgy össze-vissza gügyögve. Nórit például elnevezte babának. Teljes joggal, ugyanis a rangidősség miatt abszolút megilleti őt, hogy csak úgy lebabázza a tökmagokat.
Ez volt az első alkalom, hogy Bucifej hosszabb ideig egy másik gyerekkel együtt volt, és mondhatom nagyon jól kijöttek egymással, vagyis inkább egymás mellett. Érdekes volt látni, hogy ritkábban játszottak együtt, inkább szorosan egymás mellett. Amint az egyik mászott valahová, azonnal követte a másik. Néha persze hajbakaptak (szimbolikusan értendő, mindkettő jócskán kopasz) egy-egy játékon, de győzzön az erősebb alapon valamelyik mindig megvédte a maga igazát. Itt pl. mindkettő babakocsit szerelt és ha jól nézem, Nóri éppen taslit kapott :-) Abban pedig megállapodtunk Kati barátnőmmel (Blanka mama), hogy ikerekkel kemény meló lehet, szó se róla.

 Aztán voltak magányos pillanatok is ... 

 

 

 

 

 

 

Amikor pedig elcsendesedett a szélvihar és az eső is elállt, kirándulni mentünk. Z felkötötte magára a kisasszonyt, és úgy vágtunk neki a hegyeknek:

Na és még egy fotó a kalapos csajokról a bazaltsziklák tövénél

A Balatonhoz pedig el sem jutottunk, fürdésről pedig végképp szó sem lehetett. A zord idő ellenére klassz kis nyaralás volt, csak sajnálom, hogy azokat a cuki kis nyári ruhácskákat be sem repülhettük, amit Dóri küldött... 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ritucci.blog.hu/api/trackback/id/tr98601955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

macskosz 2008.08.06. 11:15:14

Végre már! Sokat nélkülöztünk!
Nóri nagyon édes, kérünk többet belőle!
süti beállítások módosítása