HTML

Egy liba és egy malac

avagy Bucifejek felforgatják a környezetüket ...

Liba és Malac

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

  • ritucci: @StudioArt Photography: Ááá, nem volt életlen a maci tökéletes :-) de tényleg már ez a legkevesebb... (2012.01.05. 18:10) Óvodai fotózás
  • IAdri: Nagyon édes a kis lurkó és a nagylány!! :) Puszi nektek (2011.10.24. 11:17) Tudományok
  • IAdri: :))))))))))))) csúcs szuper képek!!! (2011.10.24. 11:15) Pillanatképek
  • Ildi-go: Én azt hittem először, hogy Nóri képét keverted ide. (2011.10.19. 22:22) Keljfeljancsi
  • Ildi-go: Te jó ég! :D (2011.10.19. 22:20) Nem, én sohasem ...

A szelíd motoros

2009.01.06. 11:01 ritucci

Leszögezhetem, hogy a Nóra kedvenc időtöltése a lovaglás - még a cipőkanál-sétáltatást is beelőzte - és erre a célra mindenféle eszközt és személyt kihasznál.
Természetesen az első számú kedvenc a bambaképű hintaló (búsképűnek hívom, de mivel teliszájjal vigyorog a ló, mégsem nevezhetem búsnak, habár a szemei olyan szomorkásnak tűnnek), utána jönnek a járgányok, úgymint a motor és az autó, majd a különféle dobozok, játékok, sámlik stb.

Azt meg kell említenem, hogy a motort és az autót már hajtani is tudja, na jó, egyelőre még többnyire tolat, nyilván az könnyebb neki, de azért előre is elég kitartóan próbálkozik.
A hintalovat pedig már olyan erővel hajtja, hogy néha azt hiszem, fejjel nekiszáll a járókának (tényleg, majd felveszem videóra). Lehet, hogy ő így vezeti le a feszültségét, mondjuk miután teljesen kikészült, mert tízóraira almát kapott és nem mandarint, vagy esetleg az alvócicája ki lett mosva, vagy sorolhatnám még a rengeteg bosszantó dolgot.
De tovább tudja még cifrázni ám a lovaglósosdit, mert ha mondjuk fogom magam és lefekszem mellé a földre vagy csak leülök, tuti, hogy abban a pillanatban rám mászik és lovacskázik.
Aztán ha elmegyünk vendégségbe, az első dolga az, hogy lovaglási alkalmatosságot keressen a lelkem. Múltkor a Botinál szerencséje volt, mert egy komplett kék lovat talált, aztán ahogy az a gyerekeknél lenni szokott, egy bolond százat csinál alapon mindenkinek ringatózási vágya lett :-) íme a dokumentáció Botival és Dylannel ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ritucci.blog.hu/api/trackback/id/tr15861041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása