HTML

Egy liba és egy malac

avagy Bucifejek felforgatják a környezetüket ...

Liba és Malac

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

  • ritucci: @StudioArt Photography: Ááá, nem volt életlen a maci tökéletes :-) de tényleg már ez a legkevesebb... (2012.01.05. 18:10) Óvodai fotózás
  • IAdri: Nagyon édes a kis lurkó és a nagylány!! :) Puszi nektek (2011.10.24. 11:17) Tudományok
  • IAdri: :))))))))))))) csúcs szuper képek!!! (2011.10.24. 11:15) Pillanatképek
  • Ildi-go: Én azt hittem először, hogy Nóri képét keverted ide. (2011.10.19. 22:22) Keljfeljancsi
  • Ildi-go: Te jó ég! :D (2011.10.19. 22:20) Nem, én sohasem ...

Nóra fürdött a Balatonban

2009.07.14. 22:18 ritucci

Egyszer!
Amilyen lúzerek vagyunk újra (tavaly) sikerült úgy nyaralni, hogy vagy a víz volt nagyon hideg (mert nem tudott felmelegedni, ugyanis napi két vihar minimum dukált az első héten) vagy mikor a víz már elérte a 22-23 fokot, megérkezett a hidegfront, így egy napunk volt, mikor nagy boldogan kivizibicigliztünk és Nórát megmártogattuk a vízben.
Azt még mellékszálon muszáj elmesélnem, hogy egy viszonylag jónak ítélt nap délutánján, miután Bucifej felkelt, lenyargaltunk a strandra, elrendezkedtünk, feladtam az úszócuccot és épphogy belógattuk a lábunkat a balcsiba, egyszer csak dörgött az ég és ezerrel zuhogni kezdett...

Na, de visszakanyarodok az az eredeti sztorihoz.
Kiválaszatottunk egy brutál rózsaszín hellokittys vízibringát, amit viccből dobtam be, de végül a Zuram ragaszkodott hozzá és persze a szőkelányzónk el volt tőle ragadtatva, míg Ádám totál kiakadt, hogy ne csináljunk már magunkból hülyét és meg kell hagyni, egyetértettem vele. 
 

Miután betekertünk (déli part, gondolom, egyértelmű) nagy lubickolás volt, sőt a gyermek még csúszdázott is. Mondjuk elég frászban voltam, mert vizes lábbal tepert fel a lépcsőn (persze én szorosan mögötte beizzított reflexekkel), majd ezzerrel viharzott le a nem kis csúszdáról (ugyanis nem volt mivel fékezni), és a végén Z kapta el hangos röhögések közepette. Ezt sajnos nem sikerült megörökíteni, habár feltehetőleg csak egy kondenzcsík lett volna a képen, de íme a pancs:

 

 

 

 

 

 

A végén alig tudtuk kiszedni a vízből, volt is nagy sivítás és azóta is emlegeti, hogy noni balatonban fürdik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ritucci.blog.hu/api/trackback/id/tr911246642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása