HTML

Egy liba és egy malac

avagy Bucifejek felforgatják a környezetüket ...

Liba és Malac

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

  • ritucci: @StudioArt Photography: Ááá, nem volt életlen a maci tökéletes :-) de tényleg már ez a legkevesebb... (2012.01.05. 18:10) Óvodai fotózás
  • IAdri: Nagyon édes a kis lurkó és a nagylány!! :) Puszi nektek (2011.10.24. 11:17) Tudományok
  • IAdri: :))))))))))))) csúcs szuper képek!!! (2011.10.24. 11:15) Pillanatképek
  • Ildi-go: Én azt hittem először, hogy Nóri képét keverted ide. (2011.10.19. 22:22) Keljfeljancsi
  • Ildi-go: Te jó ég! :D (2011.10.19. 22:20) Nem, én sohasem ...

Új év, új élet!

2009.01.13. 22:23 ritucci

Nagy változások vannak mifelénk!

Az első a napirendben történt. Még karácsony környékén vettem észre, hogy Nóra ebéd után egyre nehezebben alszik el. Beraktam a kiságyba, majd elkezdett énekelgetni, felugrálni, pörögni, aztán mikor mindez egy teljes órás performansszá fajult, úgy döntöttem, hogy elérkezett az idő a délelőtti alvás elhagyására. Na, amint ezt kigondoltam, a gyerek olyan hullafáradt lett állandóan, hogy zombiként közlekedett a lakásban, így gyorsan visszaállítottam az eredeti menetrendet. Aztán januártól valahogy úgy alakult, hogy később kelt fel reggelente (senkit sem akarok idegesíteni, de 8 körül kel notóriusan, de volt már fél kilenc is), így már idő sem maradt a délelőtti alvásra. Viszont cserébe előbbrehoztam az ebédet (12.30) és egykor már ágyba dugom, majd fél négy és négy között kel. Mondjuk, estére totál kifárad és 8-tól szunyál.
Ami ebben az egészben nagyon klassz, hogy sokkal több időnk maradt egyhuzamban, így mehetünk majd csavarogni délelőttönként vagy bármi más, csak lenne már jobb idő. Ma például a szomszéd kisfiú volt nálunk játszani, aki egy imádnivaló gyönyörűség, csak annyit mondok, hogy koreai-kanadai mama és spanyol papa.

A másik nagy dolog pedig, hogy elhagytam az esti szoptatást. Hip-hip-hurrá! Reggel van egy jó kis összebújosszopizósdi, de az estéim szabadok, a gyerek meg szuperjól elvan a cumisüvegével és a tápszerrel. Irány az éjszaka!

Szóval nagy lépéseket tettünk néhány nap alatt, büszke vagyok magunkra!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ritucci.blog.hu/api/trackback/id/tr22876001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ritucci 2009.01.16. 13:52:38

Bettyanya! Jót kuncogtam, hogy ti is végigmentetek a sztorikon ... Jó lenne egy kézikönyv mire figyeljünk, mikor nő a gyerek :-)
süti beállítások módosítása