HTML

Egy liba és egy malac

avagy Bucifejek felforgatják a környezetüket ...

Liba és Malac

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

  • ritucci: @StudioArt Photography: Ááá, nem volt életlen a maci tökéletes :-) de tényleg már ez a legkevesebb... (2012.01.05. 18:10) Óvodai fotózás
  • IAdri: Nagyon édes a kis lurkó és a nagylány!! :) Puszi nektek (2011.10.24. 11:17) Tudományok
  • IAdri: :))))))))))))) csúcs szuper képek!!! (2011.10.24. 11:15) Pillanatképek
  • Ildi-go: Én azt hittem először, hogy Nóri képét keverted ide. (2011.10.19. 22:22) Keljfeljancsi
  • Ildi-go: Te jó ég! :D (2011.10.19. 22:20) Nem, én sohasem ...

Mindenféle "b" betűs dolgokról

2009.04.28. 13:47 ritucci

Betegség:
Sajnos tegnap gondatlanságból elkövetett betaknyosodás áldozatául esett Nóra. Ebben a cseles időben mama lengébben öltöztette a kelleténél, szegénykém pedig a nagy traktorozásban nem vette észre, hogy fázik. Hát ez van, most újra előkerült a jó öreg porszívó.

Barátság és Blanka:
Nyilván ebben a korban még barátságról nem beszélhetünk, de baráti szolidalitásról - más néven "utánzásról" - igen. Múltkor, mikor Blanka nálunk vendégeskedett, mint két kismajom követték egymást. Ha Blanka kitalálta, hogy a járókába akar mászni, persze, hogy Nórinak is egyből be kellett menni, ami nem is rossz (a járóka a legjobb csali, legalább tudunk nyugiban kávézni Kétimamival) a baj inkább ott kezdődik, mikor az egyik kitalálja, hogy mondjuk autózni akar, és persze abban a pillanatban a másik is rájön, hogy azonnal autóra kell ülnie és egymás alól próbálják meg kirángatni az egyszem járgányt. Ilyenkor kicsit tanácstalan vagyok, hogy mit is kéne tenni, csitítgatjuk az egyik gyereket, hogy mindjárt végez, míg a másiknak mondogatjuk, hogy add át a játékot ... de talán a legjobb, ha hagyjuk őket, hogy oldják meg maguknak, nem?!
Szóval, Noni és Gamba (mert így hívják egymást) majmocska már civakodni is tud, de remélem, ez csak egy szoros barátság kezdete ...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ritucci.blog.hu/api/trackback/id/tr311091391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása