HTML

Egy liba és egy malac

avagy Bucifejek felforgatják a környezetüket ...

Liba és Malac

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

  • ritucci: @StudioArt Photography: Ááá, nem volt életlen a maci tökéletes :-) de tényleg már ez a legkevesebb... (2012.01.05. 18:10) Óvodai fotózás
  • IAdri: Nagyon édes a kis lurkó és a nagylány!! :) Puszi nektek (2011.10.24. 11:17) Tudományok
  • IAdri: :))))))))))))) csúcs szuper képek!!! (2011.10.24. 11:15) Pillanatképek
  • Ildi-go: Én azt hittem először, hogy Nóri képét keverted ide. (2011.10.19. 22:22) Keljfeljancsi
  • Ildi-go: Te jó ég! :D (2011.10.19. 22:20) Nem, én sohasem ...

Oroszlán fiúk

2011.09.02. 20:45 ritucci

A sors tréfája, vagy egyszerűen a szomorú őszi estéknek köszönhető, nem tudom, de elképesztőnek tartom, hogy a környezetemben a legtöbb barátomnak oroszlán jegyben született kisfia van. Asztrológia ide vagy oda, egy biztos,  hogy ezek a kiskrapekok nagyon hasonlítanak egymásra, mindjárt ti is meglátjátok :-)

Először is kezdeném a külsőségekkel. Isteni izmos testük van, széles vállal, keskeny csípővel és szőrtelen mellkassal (nekem nagyon bejön ...)

 


 

 

 

 

 

 

 

Az első képen a formás Papp Máté látszik, aki augusztus 3-án múlt 1 éves.

Ezeknek az oroszlán fiúknak van egy furcsa szokásuk (amit még nem sikerült megfejtenem) néha mackónak álcázzák magukat és meg vannak győződve arról is, hogy ők a mackó jegyében születtek, hiába magyarázom, hogy olyan még a kínai horoszkópban sincs. Innen is látszik, hogy milyen makacsok (na jó, ezt a rossz tulajdonságot elnézzük nekik).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A képeket elnézve pillanatra megzavarodtam, hogy melyik is a fiam, de egyértelműen 1-es kép Máté és a 2-esen van Zoltán. (Na ugye, milyen hasonlóak ...)

Persze, mondanom sem kell, hogy félelmetes intelligenciával rendelkeznek ezek a fiúk. Már most bújják a könyveket, na jó, bebújnak a könyvek mellé, hogy ellenőrizzék, megfelelő magasságúak-e már. A képeken egyetlen eltérést látok, hogy Bundi fiú a nyarat isteníti, míg az én fiam már készül a télre. A tisztesség kedvéért engedtessék meg itt is a bemutatás, Bundi, alias Ács András augusztus 10-én született így már ő is nagyon nagy fiú, komoly 3 hetes múlt.

 

 

 

 

 

 

És a sorból nem maradhat ki az oroszlánok egyik fő jellemzője: imádnak lustálkodni. A kölykök még bepólyázva szeretik a legjobban, mondanom sem kell, hogy én is, mert jókat alszanak így. Majd kamasz korukban nem fogjuk így imádni a lustálkodásaikat. A képen pedig a jóképű Dylan Lacey látszik, aki július 25-én múlt 3 éves.
 

 

 

 

 

 

 

Közös jellegzetességük továbbá, hogy mindegyik igen gyér hajszerkezettel rendelkezik a kezdetekkor, amelyet reményeink szerint dús sörénnyé növesztenek majd. Hajszerkezet terén egyértelműen a fiam viszi a prímet, úgy néz ki, mint egy fiatal ferences szerzetes, Azuram szerint pedig mint egy szamuráj. Azon gondolkodom, hogy oldalt kicsit megnövesztjük, majd olyan torgyánosan átfésülöm, hogy palástoljuk fejtetői kopaszkáját.

Meg kell még említenem Barbócz Atikát is, csak sajnos az anyukája titkolja a szintén jóképű legényt, soha nem kapok fotót róla, így nem tudom bizonyítani, hogy ő sem lóg ki a sorból. Az unokatesót pedig már láttátok, vele félelmetes a hasonlóság, de ez megér egy külön posztot majd ...

Éljenek a kis oroszlánok és a szép hideg késő őszi esték!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ritucci.blog.hu/api/trackback/id/tr163198494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása