HTML

Egy liba és egy malac

avagy Bucifejek felforgatják a környezetüket ...

Liba és Malac

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

  • ritucci: @StudioArt Photography: Ááá, nem volt életlen a maci tökéletes :-) de tényleg már ez a legkevesebb... (2012.01.05. 18:10) Óvodai fotózás
  • IAdri: Nagyon édes a kis lurkó és a nagylány!! :) Puszi nektek (2011.10.24. 11:17) Tudományok
  • IAdri: :))))))))))))) csúcs szuper képek!!! (2011.10.24. 11:15) Pillanatképek
  • Ildi-go: Én azt hittem először, hogy Nóri képét keverted ide. (2011.10.19. 22:22) Keljfeljancsi
  • Ildi-go: Te jó ég! :D (2011.10.19. 22:20) Nem, én sohasem ...

Tippek kezdőknek a térkép magolásához.

2009.05.12. 13:45 ritucci

Elutaztunk a hétvégén. Meglátogattuk Kalocsán a férjem nagynénjééket és unokatesóit.

Nagy töprengésben voltam az út előtt, hogy alvásidőben vagy utána kocsizzunk, mert ugye tudom, hogy a gyerekek a kocsiban remekül alszanak, de nekem mégis az volt a tapasztalatom eddig, hogy totál kényelmetlen nekik, általában rövidebb és kevésbé pihentető az alvásuk ilyenkor.
Mindenesetre odafelé elindultunk 1 után tehát alvásidőben, majd kb. 5 perc múlva el is ájult a gyermek, DE 3/4 óra alvás után kipattant a szeme (a szokásos 2,5-3 óra helyett). Volt is nyűglődés végig az úton, semmi nem érdekelte, ki akart mászni, nem akart enni ... Így megálltunk, hogy szaladgáljon egyet, akkor is olyan kibírhatatlan volt, hogy csak na. Még szerencse, hogy Kaloscsán a sok újdonság miatt elfelejtette, hogy milyen hullafáradt, így valahogy elvegetáltunk a fürdetésig.

Persze meg is fogadtam, hogy visszafelé csakis pihenés után indulunk. Szokásos 3 óra alvás után rohangált még 1 órát a kertben, majd simán lenyomta a két órás autóutat, miközben játszottunk beöltözőset (tudjátok olyat, mikor a hálivúdisztárok mosolyognak és integetnek a piros szőnyegről), szépen uzsonnáztunk, babáztunk, majd Nóra fogta a térképet és röpke 20 perc alatt bemagolta, így: http://www.indavideo.hu/video/Nora_terkepet_magol Az mondjuk picit elbizonytalanított, hogy talán finn térképnek nézte vagy egyszerűen Sirkka-t utánozta a Picasso kalandjaiban?! (https://www.youtube.com/watch?v=O0-6_D5Umu8).

Szóval ez az út végül sikerült, és a konklúzióm, hogy kizárólag kipihent gyerekkel vagyok hajlandó bármit is csinálni.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ritucci.blog.hu/api/trackback/id/tr911117086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrimama 2009.05.14. 14:47:19

Szia Ritamama!Bevallom, titokban nagy rajongója vagyok a blognak!Követem Nóri fejlődését és összahasonlításnak sem utolsó,vajon jó irányba haladunk-e,illetve mire lesz képes Dávidka néhány hónap múlva (például az etetőszékes felmászáson meglepődtem), azóta pedig már ő is simán nekiugrásból felhuppan a kanapéra!Jó lenne már titket látni újra!:) És ez a térképes videó!Nagyon édes, ahogy beszél! :) És hogy Nóri már mekkora??!! :)

ritucci 2009.05.15. 13:53:05

@Adrimama: Szia Adrimama!
Jó hallani felőletek is! Szervezünk valami kis talit majd. Pusz :-)
süti beállítások módosítása