HTML

Egy liba és egy malac

avagy Bucifejek felforgatják a környezetüket ...

Liba és Malac

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

  • ritucci: @StudioArt Photography: Ááá, nem volt életlen a maci tökéletes :-) de tényleg már ez a legkevesebb... (2012.01.05. 18:10) Óvodai fotózás
  • IAdri: Nagyon édes a kis lurkó és a nagylány!! :) Puszi nektek (2011.10.24. 11:17) Tudományok
  • IAdri: :))))))))))))) csúcs szuper képek!!! (2011.10.24. 11:15) Pillanatképek
  • Ildi-go: Én azt hittem először, hogy Nóri képét keverted ide. (2011.10.19. 22:22) Keljfeljancsi
  • Ildi-go: Te jó ég! :D (2011.10.19. 22:20) Nem, én sohasem ...

Fejlődtünk ...

2008.05.13. 17:38 ritucci

Igen mozgalmas hosszúhétvégénk volt. Szó szerint mozgalmas, ugyanis Nóri továbbfejlesztette mozgásbéli attrakcióit. Mászási technikája óriásit fejlődött, most már folyamatosan tud mászni előre is (nem csak hátra). Leginkább egy újszülött csikóhoz hasonlít, aki lép néhányat, aztán összecsuklik, majd újra erőre kap és folytatja ... Édes, mikor kicsúszik keze, lába, és a padlóra huppan, aztán határozottan halad előre. Reszkessetek fiókok és szekrényajtók :-)

A másik nagy történés, hogy tegnap felült. Hip-hip hurrá! Már nagyon vártuk, ugyanis hetek óta próbálgatja, de valahogy eddig nem sikerült. Tegnap azonban rájött a technikájára, igaz, még fél karral kitámaszt és igazából z ülést produkál, de ülésnek ülés, íme az első csüccs, amelyet azonnal megörökítettem ...

 Mindig hülyeségnek és közhelynek tartottam, mikor azt mondták, hogy a gyerek napról-napra új és meglepő dolgokat produkál. És lám, most csak kapkodom a fejem, mert tényleg. Vagy én is az elfogult, "beszűkült" kismama lettem? Csajok, kólintsatok fejbe, ha ez így van!

 Mindenesetre várom a következő attrakciót, hajrá felállás!

 

 

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ritucci.blog.hu/api/trackback/id/tr85466743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kétimami 2008.05.14. 21:17:42

Jajj, de édes! Hihetetlen, hogy még a múlt héten "csak" a fenekét lóbálta, most pedig üldögél. Tündérmanó! Úgy látom, tetszik neki az új mutatvány, roppant elégedett magával. :o)
süti beállítások módosítása