HTML

Egy liba és egy malac

avagy Bucifejek felforgatják a környezetüket ...

Liba és Malac

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

  • ritucci: @StudioArt Photography: Ááá, nem volt életlen a maci tökéletes :-) de tényleg már ez a legkevesebb... (2012.01.05. 18:10) Óvodai fotózás
  • IAdri: Nagyon édes a kis lurkó és a nagylány!! :) Puszi nektek (2011.10.24. 11:17) Tudományok
  • IAdri: :))))))))))))) csúcs szuper képek!!! (2011.10.24. 11:15) Pillanatképek
  • Ildi-go: Én azt hittem először, hogy Nóri képét keverted ide. (2011.10.19. 22:22) Keljfeljancsi
  • Ildi-go: Te jó ég! :D (2011.10.19. 22:20) Nem, én sohasem ...

Nóra ZIPpelve

2009.01.08. 15:03 ritucci

Van egy kis lelkiismeret-furdalásom. A gyereket még mindig kiskádban fürdetjük.
Persze szépen meg tudom magyarázni, hogy környezetkímélő, mivel sokkal kevesebb vizet használunk, nekünk derékkímélőbb, fürdetőszerkímélőbb, szóval mindent kímélünk, kivéve a gyereket, aki viszont semmi jelét sem mutatja, hogy elégedetlen lenne, sőt ... 

Azért mentségemül felhoznám, hogy a képen látottakkal ellentétben hosszában még igenis belefér a lába a kádba, viszont a kacsát - aki könyöknél próbál kikukucskálni, hogy még ő is rajta legyen a fotón, mert hát nálunk ilyen exhibicionista mindenki - már nem tudjuk Nóra lábaitól úsztatni.

Rémálmaiban látom, hogy a lányom felnőtt korában fekszik pszichológusának pamlagán és ecseteli, hogy ő még 16 hónaposan is kiskádban fürdött, mert a szülei nem engedték felnőni, inkább betömörítették a szűk helyre, sőt, azóta is rátelepszünk, nem engedünk neki teret, így nem tud az ő egyénisége kibontakozni.
De majd én elmagyarázom neki, hogy ez az életre nevelés első lépése volt, szembesülni kell a nehézségekkel is.

De vissza a jelenbe, mint látjátok a fogkefével elég szoros barátságot sikerült kialakítani.

Aztán van még egy szokásuk az apjával. Fürdés után bebugyolálja Nórát, majd a tükör előtt különféle arckifejezéseket tanít neki, amiket Nóra lelkesen utánoz, mert szerinte ez cizellálja a mimikai izmokat, és igenis tudni kell a különböző érzelmeket árnyaltan kifejezni, ez a színészmesterség alapja, habár színésznőt nem szeretne belőle. Hogy Nóra ebből mit fog profitálni, ne kérdezzétek, mindenesetre én jót szórakozom a két ripacson.

Azért ezen a nagykádas fürdésen még gondolkodom ...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ritucci.blog.hu/api/trackback/id/tr44865471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása