HTML

Egy liba és egy malac

avagy Bucifejek felforgatják a környezetüket ...

Liba és Malac

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

  • ritucci: @StudioArt Photography: Ááá, nem volt életlen a maci tökéletes :-) de tényleg már ez a legkevesebb... (2012.01.05. 18:10) Óvodai fotózás
  • IAdri: Nagyon édes a kis lurkó és a nagylány!! :) Puszi nektek (2011.10.24. 11:17) Tudományok
  • IAdri: :))))))))))))) csúcs szuper képek!!! (2011.10.24. 11:15) Pillanatképek
  • Ildi-go: Én azt hittem először, hogy Nóri képét keverted ide. (2011.10.19. 22:22) Keljfeljancsi
  • Ildi-go: Te jó ég! :D (2011.10.19. 22:20) Nem, én sohasem ...

Nóri anyu

2009.01.20. 14:14 ritucci

Bucifej rákapott a szerepjátékokra.
Azt figyeltem meg, hogy utánoz minket, korábban főleg az arckifejezéseket, például ha kacsintottam, ő pislogott, vagy ha kidugtam a nyelvem, ő is. Aztán rákapott arra, hogy ha eltüsszentjük magunkat, rávágja, hogy hapci, vagy ha köhögünk, ő is gyorsan köhécsel. Lehet, hogy túl sokszor olvastuk el neki Szutyejev Kispipi és kisrécéjét?!

A legviccesebb pedig, hogy komplett szituációkat játszik el magától, mint pl. keres egy pzst, majd belefújja az orrát (ami egyelőre csak egy berregés, mert hát az orrporszívózás dívik még nálunk), majd odamegy a pingvinjéhez és megtörli az ő orrát is biztos, ami biztos alapon, tisztára egy gondos anyukára hajazva.

 

 

 

 

 

 

 

De a mosási ceremónia továbbra is bejön neki nagyon, ki-be pakol a gépből, viszi teregetni a ruhákat, sőt, jól kirázza őket egyenkét, mivel egy tökéletes háziasszony nem követheti el azt a baklövést, hogy gyűrött maradjon a megszáradt ruha.
Most kell ütni a vasat, míg forró! Igyekszem minél több dologra beidomítani, később már úgyis csak felejtés és ellenállás lesz...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ritucci.blog.hu/api/trackback/id/tr5891089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása