HTML

Egy liba és egy malac

avagy Bucifejek felforgatják a környezetüket ...

Liba és Malac

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friss topikok

  • ritucci: @StudioArt Photography: Ááá, nem volt életlen a maci tökéletes :-) de tényleg már ez a legkevesebb... (2012.01.05. 18:10) Óvodai fotózás
  • IAdri: Nagyon édes a kis lurkó és a nagylány!! :) Puszi nektek (2011.10.24. 11:17) Tudományok
  • IAdri: :))))))))))))) csúcs szuper képek!!! (2011.10.24. 11:15) Pillanatképek
  • Ildi-go: Én azt hittem először, hogy Nóri képét keverted ide. (2011.10.19. 22:22) Keljfeljancsi
  • Ildi-go: Te jó ég! :D (2011.10.19. 22:20) Nem, én sohasem ...

A jelzőkkel nem illethető cica esete

2009.03.17. 14:09 ritucci

Jelentem, új családtagunk van. Ez a cica, íme: jelzőkkel nem illetném, mert Nóri biztosan szuperlatívuszokban beszélne róla (már ha tudna), én pedig, hát, hogy is mondjam, kissé megorroltam rá.

Tudom, most az ártatlan bárány, tündér, angyal arcát mutatja a fotón, pedig nagy haramia, higgyétek el. Először is állandóan a Nórin csüng, nem hagyja békén, pedig megbeszéltük, hogy neki a kiságyban a helye. Mégis minden reggel kimászik onnan és folyamatosan követ minket. Próbáltam elmagyarázni, hogy így el fog veszni, de nem hallgat rám. Arról nem is beszélve, hogy állandóan tiszta kosz. Már a Nóri ételeibe is belekóstol, állandóan ott akar csücsülni ő is az etetőszékben, így persze elkerülhetetlen, hogy tiszta maszat legyen, és félő, hogy szétmosom. 
Már jön velünk akkor is, ha kitesszük a lábunkat otthonról. Én pedig állandó parában vagyok, hogy egyszer csak nem lesz és Nóri kiakad. Totális függőség alakult ki kettejük között, sajnos már nem csak este, hanem nappal is.
Ha Nóri megüti magát, vagy bármi történik vele, nem hozzám bújik, hanem cica-cica kiabálással rohan a szobájába, kiveszi az ágyból és puszilgatja, morzsolgatja (mint görögök a konkoloit, vagyis a morzsolójukat) majd visszasomfordál hozzám.

Sajnos ajándékba kaptuk, így fogalmam sincs, honnan szerezhető be egy ilyen macska. De itt megragadnám az alkalmat, és ha valakinek ismerős, látott ilyet (pont ilyet, mert minden mással már én is próbálkoztam) kérlek, szóljatok, mert óriási szükség lenne egy pótcicára.
Kínomban már elkezdtem varrni egyet (tényleg nem nagy kunszt), csak elakadtam az arca hímzésénél, mert a gépemben pont ilyen hímzőprogram nincs, így csak egy fejetlen klón heverészik az asztalon, amit egyébként Buci már lecicázott, sőt egyszer már megmorzsolgatta a lábait is, szóval van még remény!

A szomszéd kislánynak bezzeg egy pelenka lett a kedvence, mennyivel egyszerűbb lett volna a mi életünk is.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ritucci.blog.hu/api/trackback/id/tr641007531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dyva 2009.03.18. 15:33:37

Briginek egy H&M-ben vásárolt barna nyuszi (Barnabás) a kedvence. Bennem is felmerült, hogy mi lesz, ha elvész, vagy éppen mosásban lesz... Gyorsan elmentem venni egy másikat, de pechemre már csak egy világosabb változat (Bernadett) volt kapható. Amikor hazahoztam meglátta, és azonnal elfogadta őt is. A bölcsibe viszont csak Barnabást viszi és a nagy titkokat is vele osztja meg.

ritucci 2009.03.19. 13:44:23

Szia Dyva!
Mázlisták vagytok! Én sehol sem látom ezt a macskát, így megpróbáltam más állatokat becsempészni a kiságyba (pl DM-ből, ami ugyebár könnyen pótolható) de rájuk sem bagózik. Marad a varrás, hímzés majd bemutatom a klónt :-)

szokekisherceg01 2009.03.27. 00:14:46

nekunk oroszlanunk van - annak jo hosszu sorenye van, es olyan mintha a mama haja lenne, mert csak ugy tud elaludni, hogy tepi a hajam. ezt megunvan szereztem be az oroszlant, igy alattomosan amikor felalomba merul kicserelem a hajam az oroszlan sorenyere. a bejegyzesed hatasara jol megijedtem, (mert hat kopik az oroszlan sorenye rendesen) es gyorsan elrohantam meg egy oroszlant venni (teljes kopaszodasom megelozese vegett), es mazlim volt, meg az utolsot el tudtam hozni!!!! epp idoben neztem ra a blogodra!
süti beállítások módosítása